torsdag 13. august 2009

Morgonen min!

Hei alle sammen!

Det var så kjekt å stå opp i dag tidleg å sjå kor mange som har vore innom bloggen min og endåtil skrive kommentarar til meg! Så då måtte eg sjølvsagt lage eit nytt innlegg!

Ida sine bloggbileter 001

I går sa eg at eg skulle vise deg bilete av det flotte fjellet “mitt”. Eg tok deg gjenom altandøra vår i dag tidleg. Du ser også pappa sin flytthengar, og den gler han seg til å bruke i dag, for han har fått seg ny gravemaskin! No går han berre rundt og trippar og ventar på at ho skal kome. Mamma og pappa var i Tønsberg og kjøpte den.

Ida sine bloggbileter 003

Sjå så flotte fotballpremiar eg har fått! No gler eg meg til fotballtreninga byrjar igjen!

Ida sine bloggbileter 006

Dette er den søte, snille bofsen min, RAMBO! Her ligg han i mamma sin godstol og vaskar seg. Han har eigentleg ikkje lov til å ligge der, særleg ikkje når han vaskar seg, men når ikkje mamma ser brukar han å lure seg til!

Ida sine bloggbileter 010

Her kjem han taslande, nyvaska og fin! Mamma seier at han må dusje seg snart, og så skal ho klippe han og børste han så han blir fin til helga.

Ida sine bloggbileter 008 

Medan Rambo vaska seg, såg eg Pippi på barne-TV.

No skal eg snart vere med pappa og hente gravemaskina. Den kjem på ein stor lastebil, heilt frå Tønsberg.

11 kommentarer:

 1. Hei Ida!Så fin blogg du har! Jeg har nettopp laget meg en blogg jeg også, og det er veldig morsomt og spennende. For endel år siden besøkte jeg og mannen min din mamma og pappa. Jeg var i bryllupet dems og det var veldig flott!!! Vi så fjellet ditt vi også, heter det "Nåsan" eller noe sånt? Og så tenkte vi at det jammen må være spennende å være på toppen av det fjellet! Har du vært der? Hilsen Cathrine

  SvarSlett
 2. Så utrulig fint mønster på bloggen du har. Fjellet ditt var kjempefint, eg likar veldig godt fjella der du bur. Du får ta bilde av gravemaskina når den kjem, tenker pappaen din gleder seg ja. Så fin hund du har, har veldig lyst på hund sjølv, men må nok vente litt til eg får plass. God ferie vidare. Helsing Torill

  SvarSlett
 3. Hei;)
  Flotte fotball premier du har fått!
  Rambo er jo så søt;)
  Kos deg videre i dag da;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 4. Kjempefin blogg du har! Og kjempesøt hund. Vi har to katter, og de er litt som hunden din; de får egentlig ikke lov til å ligge i den nye sofaen, men de sniker seg til det av og til, når vi ikke ser.

  SvarSlett
 5. Så fin blogg du har fått deg! Eg og jentene mine kjem innom igjen :)

  SvarSlett
 6. Hei Ida !
  Jammen har du fått deg en fin blogg. Jeg pleier å lese bloggen til mammaen din, derfor fant jeg fram til din også. Jammen er du flink til å ta bilder. Flotte fotballpremier har du fått også

  SvarSlett
 7. Gratulerer med fin blogg. Håper du får tid til å skrive litt her når skolen begynner igjen også.

  SvarSlett
 8. Hei Ida-mora mi! No lovar eg å kike innom bloggen din dagleg. Den er kjempefin! Du må halde fram med å fortelje om kvardagen din. Du må i alle fall fortelje alle om korleis den første skuledagen på Velle skule utartar seg! Tenk så heldig du er som får byrje på ein slik fin, nyoppussa og stor skule! Reknar med du snart er klar til å pakke skulesekken og ordne i penalet:)

  Stor klem frå tante Linda.

  SvarSlett
 9. Hei Ida.
  Grattulerer med den flotte bloggen din.
  Den er kjempefin.
  Du er flink med kameran skal eg si. Fortsett med det. Det er artigt å sjå hvordan du har der.

  Kommer inom igjen.
  Hilsen Synne.

  SvarSlett
 10. Så fin blogg du har!Gleder meg til flere innlegg.
  Eg vet om ei jente til som har egen blogg.Ho vil gjerne høre fra andre barn som har blogg.(det er .Frida`s lille verden.http:\\ fridajenta blogspot.com.)
  Kansje du kan kikke innom til ho.

  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 11. Hei Ida :)

  Utruli fin blogg du he. Ej også e veldi gla i fjelle ditt. Men ej kalla det "mormorfjelle" :)
  Mammaen min vaks opp i garden der Knut Jarle bur (Knut Jarle e onkelen min). Kanskje ej kjem å besøke dej en dag ej e opp på Halsane. Hels mammen din frå mej.

  SvarSlett